Lejere

Følgende virksomheder er allerede flyttet ind i PrimoHuset:


StormGeo

Anna Hilden
Mail: Anna.Hilden@stormgeo.com
Tel:  +45 45 35 88 56
Web: www.stormgeo.com


StormGeo er en professionel udbyder af vejrinformation og daglige vejrprognoser, bl.a. til offshore og marin industri samt fornybar energi.

StormGeo har hovedsæde i Norge og afdelinger i 22 lande.

Det danske kontor arbejder primært inden for områderne vindenergi og fjernvarme.
Læs mere på http://www.stormgeo.com/contact/ringkobing/

 

Ringkøbing Håndbold

Jeannett Larsen
Event- og salgskoordinator

Tlf: 30 71 69 50  
mail: jeannett@ringkobinghaandbold.dk  
web: www.ringkobinghaandbold.dk

Ringkøbing Håndbold spiller i den bedste danske dameliga, HTH GO ligaen. Holdet så dagens lys første gang i sommeren 2007, da Ringkøbing Håndbold ApS overtog licensen til dameholdet, der hidtil havde spillet på Skjern Håndbolds licens. Nu er Ringkøbing Håndbold en del af Rindum SU. Holdet til den første sæson i Ringkøbing Håndbold blev sat sammen i rekordfart med en stamme af spillere, der havde optrådt på holdet i Skjern. Det lykkedes at overleve i 1. division med det yderste af neglene i den første sæson, men siden var Ringkøbing Håndbold en del af toppen i 1. division og rykkede op i ligaen pga. Aalborg DH's konkurs i 2013/14 sæsonen. 

I Ringkøbing Håndbold har vi en vision om at bibeholde vores plads i dameligaen samt at skabe et regionalt samlingspunkt for erhvervslivet med udgangspunkt i dameelitehåndbold. 


 

Vestcoach

Anna Marie Stærkær
Mobil: 20 99 05 62
Mail: info@vestcoach.dk
Web: www.vestcoach.dk

Jeg hjælper arbejdspladser og private.

Med udgangspunkt i netop din/jeres udfordring får i viden og værktøjer til at: 
- Håndtere en travl hverdag og skabe større trivsel døgnets 24 timer
- Videreudvikle virksomheden/institutionen
- Fastholde dygtige medarbejdere
- Opnå større udbytte af medarbejdersamtaler
- Opnå færre fejl og flere tilfredse kunder
- Løse udfordringer af arbejdsrelateret / personlig karakter

Mine værktøjer er:
- Individuel sparring/coaching/stressrådgivning
- Dialogmøder/workshops

Du er altid velkommen til en uforpligtende samtale, hvor vi finder ud af, om jeg kan hjælpe med et eller andet.

Kig forbi eller ring 20 99 05 62

Se mere på www.vestcoach.dk

Her finder du også en kort profilvideo samt en række kundeudtalelser.

ANwebdesign

v. Anette Kirk Jepsen
Tlf: 40 23 85 62
Mail: mail@anwebdesign.dk
Web: www.anwebdesign.dk

Et lille, men professionelt Web- og kommunikationsbureau, som arbejder ud fra dine ønsker og behov. I mit arbejde med web, kommunikation og digital markedsføring er der ikke noget, der hedder  "standard" - alt er designet individuelt, og passer til de enkelte løsninger og behov.

Jeg laver alt indenfor digital markedsføring: Webdesign, seo og adwords, e-mail marketing, sociale medier, grafisk design (digitalt og tryk) og tekst arbejde.  

ANwebdesign har eksisteret siden år 2000, og har kunder i Danmark, Spanien og USA.
Kunder fra små til store virksomheder, mange iværksættere, foreninger, skoler og kunstnere.


INGE AGNETE TARPGAARD

Sociale koreografier og performances
Inge Agnete Tarpgaard
Tlf: 28 43 33 80
Mail: ingeagnete@gmail.com
Web: ingeagnete.dk

 

Siden 2005 har jeg skabt værker med fokus på deltager-og borgerinvolvering og kalder det sociale koreografier.

Mine værker er lokalt forankrede, bygger bro og bringer mennesker sammen på nye måder - mennesker fra forskellige sociale, økonomiske, geografiske og kulturelle baggrunde, som ikke normalt bruger tid sammen.
Jeg møder deltagerne og publikummerne, hvor de er: på gaden, i skolen, derhjemme.
Fremmede læser private sms-beskeder højt, går sammen i stilhed, bytter færdigheder og laver deres egen musical.  Eliés

Tlf: 29 71 32 07
Mail: Hanne@elies.dk
Web: www.elies.dk

Eliés er en webshop med naturlige og økologiske hudplejeprodukter og makeup. Den er startet fordi det kan være svært at finde tilstrækkelige informationer om indholdet i hudpleje og makeup – eller også forstår brugeren ikke ved hvad de forskellige ingrediensnavne faktisk dækker over. Ved søgning på nettet, vil de fleste forbrugere blive rigtig forvirret, fordi det kræver et vist kendskab til hvordan man finder de troværdige kilder. Kun nogle af kilderne har forskningsmæssig baggrund for de påstande der fremsættes!

Mens jeg foretog research til shoppen, fandt jeg ud af at nogle økologi certificeringer, kun kræver, at der er 10% indhold af økologiske ingredienser. Resten kan i princippet være forskellige kemikalier, der ikke er gode for huden.

En anden ting jeg fandt ud af under researchen er, at 60% af alt det vi smører på huden bliver optaget i kroppen. Forsøget er lavet på DTU, som må betragtes som en troværdig kilde. Der er derfor alt mulig grund til at tænke over hvad du smører på huden – eller hvilken makeup du bruger!


Ringkøbing IF Elite

Adm. Direktør: Michael Hansen
Tlf: 30 22 09 71
Mail: mh@ringfodbold.dk
Web: www.ringkobingfodbold.dkSkjern Bank

Direkte: 96 82 13 67
Mobil: 40 25 13 33
Mail: jd@skjernbank.dk
SMS: 120396821367
Web: www.skjernbank.dk

I Skjern bank lægger vi vægt på nærvær og personlig kontakt. Vi lytter til dine ønsker og planer og bruger det personlige kendskab til at sammensætte den bedste løsning til dig.

Når du møder Skjern Bank, vil du opleve vores værdier, som er:

- Handlekraft, Individuelle løsninger og Nærvær.

- Handlekraft betyder, at vi altid er klar med konkret og velbegrundet stillingtagen i alle sammenhænge.

- Individuelle løsninger betyder, at den enkelte præsenteres for tilpassede kvalitetsløsninger, der tilgodeser det konkrete behov .

- Nærvær betyder, at alle oplever venlig imødekommenhed og indlevelse i enhver kontakt med banken. Vi vil være tilgængelige, engagerede og ligeværdige samarbejdspartnere for vore kunder og medarbejdere.

Se mere på skjernbank.dk

Advokatfirmaet Bjarne Lund Jørgensen

Tlf: 97 32 09 99
Mail: mail@advokat-blj.dk
Web: www.advokat-blj.dk

Advokatfirmaet Bjarne Lund Jørgensen er et bredt funderet advokatkontor i Ringkøbing, som har specialiseret sig i at rådgive private samt små og mellemstore virksomheder.

Advokatfirmaet lægger vægt på at kunne rådgive på et fagligt højt niveau, at kunne forklare komplekse juridiske problemstillinger i et sprog, klienten kan forstå, samt at være tilgængelige, når klienten har brug for rådgivning.

PrimoStartUp

Agnethe Leonora Hjarnø Boysen
Ungdomskoordinator
Tlf: 42 76 86 13
Mail: agnetheboysen@live.dk
Web: www.primostartup.dk

PrimoStartUp tilbyder unikke muligheder for unge, der gerne vil gå hele vejen og følge deres iværksætterdrøm. Initiativet skal bane fejen for at flere unge iværksættere i Ringkøbing-Skjern Kommune tager springet; og samtidigt skal tilbuddet være med til at tiltrække nye unge iværksætter fra hele landet til området.  

PwC Ringkøbing-Skjern

Statsaut. revisor Henrik Dalgaard
Tlf: 96 80 10 38 
Mail: hdg@pwc.dk
Web: www.pwc.dk

PwC Ringkøbing-Skjern beskæftiger 32 medarbejdere, primært på kontoret i Skjern, og er et af PwCs 14 kontorer i Danmark.  Vi har mere end 1.000 kunder i det vestjyske og rådgiver et bredt udsnit af lokale virksomheder indenfor forskellige brancher.  I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden indenfor revision, skat og rådgivning, hvor vi er flere end 2.000 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi over 200.000 PwC'ere, og i Danmark er vi markedsledende. Mød os over hele landet. Vi er der, hvor du er. Succes skaber vi sammen...


Vestjysk Kommunikation

Indehaver: Svend Boye Thomsen
Tlf: 41 44 10 94
Mail: svend@vestjyskkommunikation.dk
Web: www.vestjyskkommunikation.dk

Vestjysk Kommunikation tilbyder totalløsninger inden for markedsføring til virksomheder, organisationer og politikere. Virksomheden udgiver desuden avisen Vestjysk Business, som omdeles til virksomheder i Ringkøbing-Skjern, Herning, Holstebro, Lemvig, Struer og Ikast-Brande kommuner. Indehaver Svend Boye Thomsen er uddannet journalist og har tidligere arbejdet som journalist på Jyllands-Postens erhvervsredaktion og som redaktør på Dagbladet Ringkøbing-Skjern. Han sidder desuden i forskellige bestyrelser og råd, herunder byrådet og erhvervsrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Vestjysk Vikarservice

Tlf: 96 80 19 99
Mail: vestjysk_vikarservice@vjl.dk 
Web: www.vestjysk-vikarservice.dk

Vestjysk Vikarservice leverer vikarer til forskellige opgaver inden for landbrug, skovbrug, entreprenør, håndværker og maskinførere. Vestjysk Hjemmeservice tilbyder rengøring for private og erhvervskunder. Vi er godkendt leverandør under fritvalgsordningen i Lemvig og Ringkøbing-Skjern kommune.

"PrimoHuset skal være med til at understøtte erhvervsvæksten lokalt; og derfor ser vi meget gerne at nyetablerede virksomheder vil være en del af fællesskabet"