Lejere

Følgende virksomheder er allerede flyttet ind i PrimoHuset:


StormGeo

Anna Hilden
Mail: Anna.Hilden@stormgeo.com
Tel:  +45 45 35 88 56
Web: www.stormgeo.com


StormGeo er en professionel udbyder af vejrinformation og daglige vejrprognoser, bl.a. til offshore og marin industri samt fornybar energi.

StormGeo har hovedsæde i Norge og afdelinger i 22 lande.

Det danske kontor arbejder primært inden for områderne vindenergi og fjernvarme.
Læs mere på http://www.stormgeo.com/contact/ringkobing/

Krop og Kost i Balance
Jette Noesgaard
Tlf: 21754455
Mail: kropkostibalance@outlook.dk

Jeg tilbyder Kostvejledning, Fysioterapi og Pilates og FysioFlow træning i mit eget studio.

Tanker bag klinikkens navn
Hvorfor navnet ”Krop og Kost i Balance” fordi de to hænger sammen, hvis der f.eks. er skævheder og ubalancer i kroppen kan det påvirke fordøjelsen negativt, og omvendt, hvis fordøjelsen ikke fungerer, vil det på sigt, i en eller anden form, skabe ubalance i kroppen.

DELEURAN JØRN
F O T O G R A F

Jørn Deleuran er uddannet fotojournalist og har i over 20 år leveret 
hurtige billeder til aviser, fagblade og erhvervsliv.

I 2015 tog han den over 100 år gamle fotografiske proces Van Dyke, på 
dansk ’bruntryk’ til sig og følte, at han her kunne give sine billeder nyt liv i den meget håndværksprægede proces.

Siden 2017 har han ved siden af sin kommercielle bane som fotograf brugt meget af sin fritid i sit mørkekammer, indrettet i kælderen i Primohuset, og her er processen cyanotypi fra 1842 også blevet udforsket.
I slutningen af 2018 har Jørn Deleuran deltaget i en workshop med den anerkendte, tyske fotograf Daniel Samanns, som er en af Europas bedste kollodiumfotografer (wet plate collodion). Denne proces er meget omstændelig, men resultatet er så unikt og smukt, at Jørn Deleuran er dykket ned i den og håber inden længe at kunne tilbyde portrætfotografier med denne over 165 år gamle proces.

Ingeniørfirmaet LUND

Mail: inglund@outlook.dk

Mobil: +4530688059

Firmaet er startet pr. 1.04.2015 af maskiningeniør Jens Lund Andersen med domicil i Primohuset I.C.Christensens alle’ 1 Ringkøbintg.

Jeg har mange års erfaring med håndtering af store projekter lige fra idefasen til budgettering, investeringsansøgning og til gennemførelse.

Jeg påtager mig opgaver indenfor industribyggeri som

·         Projekterende

·         Bygherrerådgiver

·         Projektleder

·         Delprojektleder

·         Sikkerhedskoordinator i projekterings- og udførselsfasen

 

 

 

Anders Bram -  HAAS - MEINCKE
tlf: 91366323
mail: anders.bram@haas.com

Haas-Meincke er verdens førende producent af maskiner og procesanlæg

til industrielle bagerier med vægt på kiks, småkager og brød produktion.

I vores verdensomspændende organisation er vi mere end 12.000 medarbejdere,

i Danmark er vi 90 på ​​vores produktionssted i Rødkærsbro og 140 på vores produktionssted og danske hovedkvarter i Skovlunde.

Læs mere på www.haas.com.

 

 

Ringkøbing Håndbold

Jeannett Larsen
Event- og salgskoordinator

Tlf: 30 71 69 50  
mail: jeannett@ringkobinghaandbold.dk  
web: www.ringkobinghaandbold.dk

Ringkøbing Håndbold spiller i den bedste danske dameliga, HTH GO ligaen. Holdet så dagens lys første gang i sommeren 2007, da Ringkøbing Håndbold ApS overtog licensen til dameholdet, der hidtil havde spillet på Skjern Håndbolds licens. Nu er Ringkøbing Håndbold en del af Rindum SU. Holdet til den første sæson i Ringkøbing Håndbold blev sat sammen i rekordfart med en stamme af spillere, der havde optrådt på holdet i Skjern. Det lykkedes at overleve i 1. division med det yderste af neglene i den første sæson, men siden var Ringkøbing Håndbold en del af toppen i 1. division og rykkede op i ligaen pga. Aalborg DH's konkurs i 2013/14 sæsonen. 

I Ringkøbing Håndbold har vi en vision om at bibeholde vores plads i dameligaen samt at skabe et regionalt samlingspunkt for erhvervslivet med udgangspunkt i dameelitehåndbold. 


 

Vestcoach

Anna Marie Stærkær
Mobil: 20 99 05 62
Mail: info@vestcoach.dk
Web: www.vestcoach.dk

Jeg hjælper arbejdspladser og private.

Med udgangspunkt i netop din/jeres udfordring får i viden og værktøjer til at: 
- Håndtere en travl hverdag og skabe større trivsel døgnets 24 timer
- Videreudvikle virksomheden/institutionen
- Fastholde dygtige medarbejdere
- Opnå større udbytte af medarbejdersamtaler
- Opnå færre fejl og flere tilfredse kunder
- Løse udfordringer af arbejdsrelateret / personlig karakter

Mine værktøjer er:
- Individuel sparring/coaching/stressrådgivning
- Dialogmøder/workshops

Du er altid velkommen til en uforpligtende samtale, hvor vi finder ud af, om jeg kan hjælpe med et eller andet.

Kig forbi eller ring 20 99 05 62

Se mere på www.vestcoach.dk

Her finder du også en kort profilvideo samt en række kundeudtalelser.

ANwebdesign

v. Anette Kirk Jepsen
Tlf: 40 23 85 62
Mail: mail@anwebdesign.dk
Web: www.anwebdesign.dk

Et lille, men professionelt Web- og kommunikationsbureau, som arbejder ud fra dine ønsker og behov. I mit arbejde med web, kommunikation og digital markedsføring er der ikke noget, der hedder  "standard" - alt er designet individuelt, og passer til de enkelte løsninger og behov.

Jeg laver alt indenfor digital markedsføring: Webdesign, seo og adwords, e-mail marketing, sociale medier, grafisk design (digitalt og tryk) og tekst arbejde.  

ANwebdesign har eksisteret siden år 2000, og har kunder i Danmark, Spanien og USA.
Kunder fra små til store virksomheder, mange iværksættere, foreninger, skoler og kunstnere.


Jakobsen International & advokatfirmaet Finn Ebbe Jakobsen

tlf.: 20252211
mail: fej@fejlaw.dk

 

Bräuner FMCG
tlf: 20107910
mail: pb@sletten4.dk


Firmaet er Bräuner FMCG IVS. Etableret af Peter Bräuner der har mere end 30 års erfaring inden for dagligvare branchen. Både fra Coop HQ i København, Adm. Direktør for Procter & Gamble Danmark i 12 år og igennem 17 år grundlægger og CEO for Bräuner A/S.

Bräuner-fmcg.com er firmaets hjemmeside. Der tilbydes til  dagligvare leverandører og distributører  konsulent hjælp med henblik på at etablere eller effektivisere forretningen i Danmark og Norden. Dertil også såkaldt ”full-service” arbejde for leverandører og varemærke indehavere i primært Danmark eller via samarbejdspartnere  i hele Norden
Ringkøbing IF Elite

Salgs- og eventkoordinator Line Hebroe tlf. 50570759 mail lh@ringfodbold.dk 

PR-ansvarlig og sælger Thomas Lauridsen tlf. 22787299 mail tl@ringfodbold.dk

Ringkøbing IF rykkede op i landets tredjebedste række, 2. Division, for første gang i 2012, og selvom man har tilbragt to sæsoner i Danmarksserien siden da, så har holdet for alvor slået sit navn fast i divisionerne, hvor man blandt andet har bygget en ny tribune og en ny kunstgræsbane og oplever stor opbakning fra fans og virksomheder i det vestjyske. 

På kontoret finder man salgs- og eventkoordinator Line Hebroe sammen med PR-ansvarlig og sælger Thomas Lauridsen, ligesom bestyrelsesformanden for Ringkøbing IF Elite, Finn Juhl, også støder til på visse dage.

  

  Leide§dorff & Lund

ADRESSER
Ringkøbing
I. C. Chr. Allé 5
6950 Ringkøbing

Skjern (kun efter aftale)
Ånumvej 28
6900 Skjern

Kontakt
Telefon: 9732 0999
Mail: mail@advokat-ll.dk

https://www.advokat-ll.dk

 

ÅBNINGSTIDER
Mandag til torsdag kl. 8.30 – 16.00
Fredag kl. 8.30 – 15.00

Vi er et bredt funderet advokatkontor med kontorer i Ringkøbing og Skjern. Vi rådgiver primært private samt små og mellemstore virksomheder.

Tryghed og gennemsigtighed er to nøgleord, som skinner igennem i vores arbejde. Vi sætter en ære i, at  yde rådgivning på et fagligt højt niveau, at kunne forklare komplekse juridiske problemstillinger i et sprog, man kan forstå samt at være tilgængelige, når du har brug for at tale med os. Det, mener vi, skaber tryghed!

Gennemsigtighed - en sag behandles bedst, når du hele tiden er orienteret om, hvad der sker, ligesom de fleste foretrækker at kende prisen. Derfor kan du finde prisen på en lang række af vores ydelser her på hjemmesiden. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtelse drøftelse af din problemstilling.

Lad os komme til sagenPrimoStartUp

Agnethe Leonora Hjarnø Boysen
Ungdomskoordinator
Tlf: 42 76 86 13
Mail: agnetheboysen@live.dk
Web: www.primostartup.dk

PrimoStartUp tilbyder unikke muligheder for unge, der gerne vil gå hele vejen og følge deres iværksætterdrøm. Initiativet skal bane fejen for at flere unge iværksættere i Ringkøbing-Skjern Kommune tager springet; og samtidigt skal tilbuddet være med til at tiltrække nye unge iværksætter fra hele landet til området.  

PwC Ringkøbing-Skjern

Statsaut. revisor Henrik Dalgaard
Tlf: 96 80 10 38 
Mail: hdg@pwc.dk
Web: www.pwc.dk

PwC Ringkøbing-Skjern beskæftiger 32 medarbejdere, primært på kontoret i Skjern, og er et af PwCs 14 kontorer i Danmark.  Vi har mere end 1.000 kunder i det vestjyske og rådgiver et bredt udsnit af lokale virksomheder indenfor forskellige brancher.  I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden indenfor revision, skat og rådgivning, hvor vi er flere end 2.000 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi over 200.000 PwC'ere, og i Danmark er vi markedsledende. Mød os over hele landet. Vi er der, hvor du er. Succes skaber vi sammen...Vestjysk Vikarservice

Tlf: 96 80 19 99
Mail: vestjysk_vikarservice@vjl.dk 
Web: www.vestjysk-vikarservice.dk

Vestjysk Vikarservice leverer vikarer til forskellige opgaver inden for landbrug, skovbrug, entreprenør, håndværker og maskinførere. Vestjysk Hjemmeservice tilbyder rengøring for private og erhvervskunder. Vi er godkendt leverandør under fritvalgsordningen i Lemvig og Ringkøbing-Skjern kommune.

"PrimoHuset skal være med til at understøtte erhvervsvæksten lokalt; og derfor ser vi meget gerne at nyetablerede virksomheder vil være en del af fællesskabet"