PrimoHuset siger tak

... til alle, som tog del i at gøre Vestjyllands største IværksætterEvent med Martin Thorborg og Bjarke Hansen til en forrygende succes.

Bjarke Hansen åbnede IværksætterEventen med kort at fortælle om de mange spændende udfordringer og ikke mindst anderledes former for markedsføring som Primo Tours har benyttet  sig af.

Og som Bjarke Hansen udtalte sig: ”det har været dobbelt så hårdt og dobbelt så svært at starte, men det har også været ti gange sjovere end forventet”.

Herefter gik Martin Thorborg på podiet, hvor han fortalte sin historie om at blive og være iværksættere. At starte et projekt, udvikle det, lykkedes med det og så sælge det videre. Dog har alle ikke lykkedes, enkelte projekter har der været , som ikke lykkedes!Senest har Martin været med til at udvikle og udvikler stadigvæk på Dinero  - et regnskabssystem, som nemt, hurtigt og let giver adgang til at sende fakturaer, lave momsregnskab og meget meget mere. Og så er det endda GRATIS! Hvilket jo passer perfekt ind i verdenen for iværksættere, hvor midlerne kan være små. Se og læs mere på www.dinero.dk.

Vi (PrimoHuset) er helt overvældet af de mange deltagere, mere end 600 deltagere, repræsenteret fra mere eller mindre hele Jylland, som havde taget tirsdagen fri for at deltage. 

En kæmpeoplevelse for os og vi håber også, at arrangementet har motiveret alle jer, som allerede er i gang endnu mere, til endnu mere vækst. Og at arrangementet vil være med til at få endnu flere til at springe ud som iværksættere og efterleve en drøm!

Enkelte af PrimoHusets lejere valgt at tage stand i Vesterhavshallen, for at vise og fortælle om deres produkt. Tak til Vestcoach v/Annemarie Stærkær, RainTree v/Gitte Lauridsen og MAB Consult v/Marianne Bøjstrup Birkmose.

En speciel stor tak til DAT—Danish Air Transport,  Skjern Bank, PWC og Ringkøbing Håndbold. Uden deres støtte ville det ikke have været muligt.